2011. február 6., vasárnap


Péntek: 2 órákkor indultunk a lőtére ott legeltették a birkákat elég mesze voltak azt hittük nem lesz gond belőle persze a dilinyós Izy elindult majd Pami is követte és elkezdték hajkurászni szegény riadt állatokat a juhász meg úgy káromkodott egészen odáig lehetett hallani majd Izyt kiszúrta a német juhász kutyus és elkezdte kergeti Pami észre vette és meg védte ilyet se láttam még Pamikánál büszke voltam rá hogy megvédte . Mivel Izy gazdája eléggé bepánikolt mikor utol érte a juhász kutya. Végül is 2 óra bolyongás után mentünk haz vettünk tápot az ebzetnek kivételesen Dog Chow-ot. Mire hazaértünk a kutya úgy szundított hogy az csak na. 


Szombat: Semmi extra nem történt bedöglött a gépem jöttek az uncsimék megjavítottak meghalt benne valami alkatrész Pami őket a nyáron látta autójára kíváncsi voltam emlékszik e rájuk először meg ijedt majd némi szaglászás utána már ment dörgölőzött simit kért mindenkitől.


Vasárnap: Az az ma volt osztálytársammal délbe el mentünk sétálni majd 1 óra séta után eszünkbe jutott hogy menjünk bringázni és futtassuk a kutyát így szép idő volt szóval simán. Némi technikai probléma után el is indultunk nagyon paráztunk hogy el fog rántani minket de nem így volt szépen jött mellettünk kissé ijedezett mikor más ember mellet elmentünk de annak ellenére hogy először mentünk így szuper volt. Egy órától egészen 5 óráig cangáztunk. Szóval el ment ez a nap sajnos. Majd még este csapok vele egy kört a ház körü és szerintem elég is lesz neki.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése