2014. december 1., hétfő

Gyakorlós hónap

Egy kis összegzés az elmúlt időszakról. Túl sok esemény nem történt velünk gyakorlás megy ezerrel hibák kijavítása stb,séták és miegymás.
Ugye hogy be jön a hideg az agilitynek lőttek mivel a suliba többnyire leszúrhatós aksik vannak.
Így most megpróbálok nagyobb hangsúlyt fektetni az Őrző-védőre. Mivel Izzynél változó hogy mikor milyen lelkiállapotba van de mostanság vagyis olyan 2-3 hete tudom azt mondani hogy stabilan oda áll és fog persze még csak rongyozik. De számomra ez is nagy öröm mert tudom hogy honnan indultunk. Mivel egy kedves "kiképző" mindenképp a támadást akarta kihozni belőle és így teljesen megfélemlítette a kutyát ezért küszködések árán de most itt tartunk.
Azóta is rengeteget hurkázok itthon vele és próbálom átadni idegeneknek is hogy húzgálják ők is neki hogy csak a jó maradjon benne és a játék öröme.
 
Múlthéten pedig a két hősszúfülűvel voltam egy jó nagyot sétálni a szántók fele ugye vittem a gépet is mondom hátha lövök pár normális fotót de ahogy egyre kentibb sétáltam a városból úgy lett egyre sűrűbb a köd is. Így a fényviszonyok és szinte semmi nem akarta hogy fényképezzek.
De azért próbálkoztam. A két lökött meg egymást hajkurászták vagy épp a szagokat követték.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése