2014. december 12., péntek

Doki és gyakorlás

Múlthét péntekre volt időpontunk oltásra illetve az éves röntgen ellenőrzésre Izzy tüdeje miatt mivel fülesem néha néha befullad ami nem tudjuk miért történik és nem tudják az orvosok se megmondani. Viszont régen mikor nagyon súlyos volt akkor víz volt a tüdejébe de ennek semmi nyoma. Noh de ne ugorjunk így előre. Megérkeztünk a váróba egyből fogata is minket egy súly ellenőrzés ami számomra meglepő volt mivel a csajos most 10,4 volt pedig azt hittem hogy hízott de akkor csak a dundi bunda teszi. Megkaptak az éves oltását. Majd jött a a nagyobb dolog az rtg noh már ha csináljuk akkor csináljunk egy csípő ízületi szűrést. Ugye előtte már az ismerősünket kikérdeztem aki ismeri Izzyt hogy nem e kell altatni és persze az volt rá a válasz hogy nem szükséges úgy is lehet vele mindent csinálni. Ez be is igazolódott. A doktornéni is mikor végeztek a röntgenek mondta hogy akár műteni is lehetne olyan nyugiba feküdt akár hogy rakták.

Ahogy a fentiekben említettem a mellkasa tüdeje szép abban látszódnak az erek viszont annyi volt hogy egy kicsit a nyirokcsomói be vannak duzzadva de nem vészes. A csípőjével sincs semmi gond minden szép és jó. 


Ma pedig kimentünk Orosra a kertbe kicsit gyakorolni mivel a hétvégén nem leszek itthon és meg kell fárasztani egy kicsit az ebzetete. Minden jól ment ügyi volt figyelt pörgött így mindig a legjobbkor abba hagytuk játék és menjünk kicsit csatangolni.
Nem merem azt mondani hogy elfáradt de majd vasárnap ha hazajöttem biztos megyünk még egy jókora sétára.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése