2015. szeptember 24., csütörtök

Fesztivál az állatokért

Szeptember 20. Elég korán keltem mivel a felvonuláson is rész akartam venni. De kinézek az ablakon és szakad az eső. Oh nah most akkor mi lesz? Lesz bemutató lesz rendezvény?
Egyik csapattársunk kocsibaba pattant és elindult a városba a gyülekezőhelyszínre. A felvonulást vezető hintó elbújva az esőtől, majd végül el is tűnt. Hosszas vacillálást után ahogy csendesedett az eső kimentem a rendezvény helyszínére ekkor már elállt az eső is. Így a félig összepakolt cuccokat kirakták újra és kezdődhetett a kicsit csúszásban lévő műsor. Mi kezdtünk volna de sajnos még nem álltunk készen az eszközök még az autóban voltak így a bemutatós placcra hordtuk addig egy másik kutyás bemutató zajlott.
És ezután sorba álltunk engedelmességi bemutató, majd 4esben póráz nélküli, Tibiék apportfeladatokat mutattak be, addig mi kipakoltuk a pályát, ezután mi trükköztünk majd agilityztünk, majd jött az őrzővédős szekció.
Ezután már nem a program szerint mentek a dolgok az eső miatt. Hisz hol eleredt hol elállt majd végérvényesen ki is sütött a nap.
Ezalatt lezajlott a keverék kutya szépségverseny, tombolát is húztunk, sajnos most nem volt szerencsém pedig eddig minden évbe nyertem.
Majd következett a behívó verseny, ami 3 kategóriába sorolta az ebeket méret szerint, mi a kicsikhez tartoztunk, talán itt voltak a legtöbben.
Izzy hozta a formáját. Majd a csapatársunk Daisyék is versenyeztek a nagyok között.

Nem tudtam hogy milyen eredményre számoljunk és hát évezettel néztem a többi kutya gazdi párost. Majd a gyors verseny után pillanatok alatt el is érkezett az eredmény hirdetés. Kicsikkel kezdtek és sikerült a 2. helyet bezsebelnünk. Kaptunk egy 5kg panzi fit active tápot egy labdát és egy oklevelet.
Daisyék pedig 3.-ok lettek. Sajnos hamar véget ért a rendezvény hiszen az eső miatt nem sokan jöttek ki és sok fellépő is le lett mondva a változékony idő miatt. Azért kellemesen elfáradtunk ezen a jó kis kutyás napon, sok ismerős arc és kellemes társaság kell ennél több? :)
A héten pedig bele lendültünk az edzésbe hisz nyakunkon a verseny. Kedden kis csoportba gyakoroltunk szerdán csak Dáviddal mentünk ki a két spanival, Frenki sajna valamiért nagyon maga alatt volt és nem akart csinálni semmit így úgy döntöttem csütörtökön is ki megyek a pályára és hála az égnek sikerült egy kis életet lehelnem belé. Izzy megy mint az atom csak össze kell szedni mert ha nem kapcsolom be csak megy mint a bolond a saját feje után és engem nem is nézz, de ha sikerül egymásra hangolódunk egy élmény vele dolgozni. Így hát várjuk a szombati napot. Frenkiért izgulok hisz nekik ez lesz az első A1 versenyük.

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése