2015. november 23., hétfő

Betegen

Sajnos a Debreceni verseny után Izzyke lebetegedett egyik napról a másikra elkezdett menni a hasa. Vártunk pár napot hátha csak valamit megvett vagy átcsapta de nem múlt. Nos akkor keresünk egy épkézláb dokit aki nem csesz le a barf miatt. Sikerült találnunk egy nagyon szimpatikus dokit. Nem kötött bele hogy miért etetek így stb nem is tukmálta rám hogy ilyen táppal etessek. Nos mivel a kedélyállapota teljesen jó volt Izzynek csak a pocakja nem volt rendben így bélhurut lett a diagnózis :)
Kapott szurit és itthonra gyógyszereket, illetve szigorú rizses csirke diéta.

Így Izzy parkolópályára lett rakva. Még szerencse hogy átmenő forgalom van nálam kutyák terén Happyke is a vendégünk volt így nem unatkoztam volt kit vigyek a suliba Izzy is pihen mindenki jól jár.
De viszont ahogy a gyógyszerek elfogytak visszatértek a gondok, nah akkor irány vissza a doki, ismét gyógyszerekkel tértünk haza egyenlőre minden rendben van kivéve hogy már 2 napja nincs a kutyának széklete.

Így most fogom a fejem és tanácstalanul várakozok hátha történik valami. És remélem hogy mihamarabb meggyógyul az én dilinyósom.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése